19-Nisan-2024 20:18:42

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
2013 SBS ile en güzel liselere yerleştiler

2013 SBS ile en güzel liselere yerleştiler

08 Haziran 2013 günü yapılan SBS’de öğrenciler aldıkları puanlara göre liselere yerleşmeye başladılar.

Halil Nom Ortaokulu öğrencileri de her yıl olduğu gibi bu yıl da aldıkları puanlarla ülkemizin en güzel liselerine yerleşmeyi başardılar.

Tercih yapan 76 öğrencinin tamamı istediği liseye yerleşmiş oldu. Öğrencilerin kazandığı okullara göre dağılım yandaki bölümde yer alan tablodaki şekilde oldu.

Böylelikle Halil Nom Ortaokulunda tercih yapan 76 öğrencinin tamamı istediği liseye yerleşerek % 100 yerleştirme başarısı yakaladı.

Gerede 1.si ve Bolu 12.si olan Berat Darende Ankara’nın en gözde Anadolu liselerinden olan Atatürk Anadolu Lisesi’ne yerleşirken, okul 2.olan Hilal Sabire Apaydın Ankara Ahmet Ulusoy Liseleri Sosyal Bilimler Lisesi, okul SBS 3.sü olan Ceren Doğancı Bolu Fen Lisesi, okul SBS 4.sü Hilal Keser ise Ankara Özel Çağlayan Fen Lisesi’ne yerleşti. Okul SBS 5.si Rabia Tuğrul ise; Karabük Anadolu Öğretmen Lisesi’ne yerleşti.

Okul Müdürü Mevlüt Gümüş, çocukların başarısında desteklerini hiç esirgemeyen anne ve babalar başta olmak üzere emeği geçen bütün öğretmenleri ve Okul Aile Birliği yönetimini tebrik ettiğini belirterek, liselere yerleşen öğrencilerine ise lise hayatları boyunca başarılar diledi.

Cevap bırakın