29-Mart-2024 17:59:17

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
2022 KIRKPINAR BAŞPEHLİVANI GELİYOR

2022 KIRKPINAR BAŞPEHLİVANI GELİYOR

ESENTEPE TİTREYECEK!

Pandemi nedeniyle uzun bir süredir düzenlenmeyen Esentepe Yağlı Güreşleri, bu yıl dev isimlerle düzenlenecek. 2022 Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek, 71. Esentepe Yağlı Güreşleri’ne katılacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da güreşlere katılacak en önemli bürokrat olacak.

Gerede Belediyesi’nin bu yıl 71.sini düzenleyeceği Esentepe Yağlı Güreşleri, güreşin en önemli isimleri ile kapılarını aralıyor. 07 Ağustos Pazar günü saat: 10.00’da başlayacak güreşler, nefesleri keseceği gibi, 2022 Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek de sahada olacak. Önemli sporcuların boy göstermesi nedeniyle Esentepe Yağlı Güreşleri’ne bu yıl çok büyük bir katılım bekleniyor.

Ramazan Dede anılacak   

Esentepe’yi Gerede’ye hediye eden Ramazan Dede, 71. Esentepe Yağlı Güreşleri’nde unutulmayarak anılacak. Ramazan Dedemizin ismine atfen bazı etkinliklere 07 Ağustos Pazar günü yer verilecek ve Ramazan Dedemiz için Kur’an ziyafeti ve mevlid-i şerif okutulacak.

Kimler katılıyor?

71. Esentepe Yağlı Güreşleri’ne 2022 Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek’in yanı sıra Ahmet Kavakcı, Ünal Karaman, Ertuğrul Dağdeviren, Hamza Köseoğlu gibi çok sayıda güreşin ün yapmış ismi de katılacak. 71. Esentepe Yağlı Güreşleri için yapılan görüşlerde; bu yıl Kırkpınar’ın gerçek anlamda rövanşının Esentepe olacağı ifade ediliyor.

Cevap bırakın