29-Mart-2024 15:33:50

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Fikret Orman geliyor!

Fikret Orman geliyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın ilçeye yapılması planlanan tesisi incelemek üzere Gerede’ye geleceğini ilk kez gündeme getirmiştik. Orman’ın hafta içi Gerede’yi ziyaret etmesi bekleniyor. Fikret Orman’a Rumşah Yaylası’nda bulunan tesis alanının yanı sıra Gerkonsan ve Karma OSB Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve beraberindeki heyet tarafından gezdirilecek.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası’nın kamp tesisi kurulması noktasında Beşiktaş Kulübü ile yaptığı girişimler meyvelerini vermeye başlamıştı. Bilindiği gibi daha önce Kulübün As Başkanı Deniz Atalay, ilçeye gelerek kamp tesisinin kurulacağı alanını incelemişti.

Haber ekibimiz, Beşiktaş Kulübü’nün ilçeye kurmayı düşündüğü kamp tesisi ile ilgili çok önemli detaylara ulaştı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, herhangi bir aksilik yaşanmazsa hafta içi inceleme yapmak üzere bizzat kendisi Gerede’ye geliyor.

Bizzat bakacak

Kamp tesisinin kurulacağı alan ziyarette Fikret Orman’a gezdirilecek ve Başkan Orman belirlenen alana bizzat bakacak. Gerede’ye kamp tesisi kurması gün geçtikçe ciddi boyutlara ulaşmaya başlayan Beşiktaş Kulübü, bu ziyaretle beraber kararını verecek.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün doğasıyla ünlü Gerede’ye kamp tesisi yanında fizik ve tedavi hastanesi de kurmayı planladığı bilgisine ulaşıldı. Hemen kamp tesisinin yanına kurulacak bu özel hastanede futbolcuların fizik tedavi işlemleri gerçekleştirilecek.

OSB’de gezdirilecek

Aynı zamanda işadamı olan Fikret Orman’a Gerkonsan ve Karma OSB Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka ve beraberindeki heyet tarafından gezdirilerek, bu alanlara yapılabilecek yatırımlar Fikret Orman’a aktarılacak.

Bilindiği gibi işadamı Fikret Orman, otomotiv yan sanayisinde hatırı sayılır bir yeri olan Kadir Orman’ın oğlu. Baba Kadir Orman’ın Çorlu’daki fabrikası otobüs ve kamyonlara fren sistemleri üretiyor. Kadir Orman, yönetimden ayrıldığı için bu fabrikayı da fiilen Fikret Orman yönetiyor.

Cevap bırakın