19-Nisan-2024 12:37:04

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Müftü gözyaşlarına hakim olamadı

Müftü gözyaşlarına hakim olamadı

Sabah namazı buluşmasında Müftü Abdurrahman Şenoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı. İdlib’de verdiğimiz 33 şehidimizin sabahında cemaatte duygu yüklü anlar yaşadı. Şehitlerimiz için edilen dualar arşa yükseldi.     

İdlib’de 33 şehit verdiğimiz Perşembe gecesi gözlere uyku girmedi. İdlib’de verdiğimiz 33 şehidimizin sabahında gerçekleşen sabah namazı buluşmasında namaz sonrası sohbete başlamakta güçlük çeken İlçe Müftüsü Abdurrahman Şenoğlu, göz yaşlarına hakim olamadı. Sabah namazına gelen cemaatte duygu yüklü anlar yaşarken, Hacı Sadık Camii’nde yapılan programda şehitlerimiz için Kur’an okundu ve dualar edildi.

İlçe Müftüsü Şenoğlu, sohbetine İdlib’de Şehit olan 33 askerimiz için Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar dileyerek başladı. “De ki: Şüphesiz benim namazım, kurbanım, hayatım ve ölümüm hepsi âlemlerin Rabbi Allah içindir.” Müftü Şenoğlu, Enam Suresi 162. ayetinin mealiyle devam ettiği sohbetini çeşitli ayet, Hadis-i Şerif ve örneklerle açıklayarak tamamladı.

6 Mart 2020 Cuma günü (önümüzdeki hafta) gerçekleştirilecek “Sabah Namazı Buluşması’nın Tabakhane Camii’nde olacağı hatırlatılan program, Müftümüz Şenoğlu’nun yaptığı duaya müteakip sona erdi.

Sabah Namazı Buluşmasına Belediye Başkanı Mustafa Allar, KYK Müdürü Gürol Altun, Okul Müdürleri, Kur’an Kursu öğrenci ve öğreticileri, cami görevlileri, çevre cami cemaatlerinin de katıldıkları gözlemlendi.

Cevap bırakın